Selecteer een pagina

Horeca Container

Op zoek naar een stoere, flexibele, mobiele en voordelige oplossing voor horeca? Denk aan mobiele restaurants, bars, cafés of foodtrucks.

Hieronder kun je al onze containers vinden:

10ft Horeca Container

20ft Horeca Container

Staat uw gewenste container er niet tussen of heeft u meer info nodig? Wij helpen u graag!
Bel ons op: 0294 – 762 742
Of stuur een mail naar: sales@customcontainers.nl

Op zoek naar meerdere containers? Neem dan contact met ons op via sales@customcontainers.nl

Horeca container kopen

Een horecacontainer is een speciaal ontworpen draagbare unit die wordt gebruikt in de horeca sector. Onze containers kan worden uitgerust met allerlei horeca-apparatuur, zoals verlichting, keukenapparatuur, barfaciliteiten of zelfs stoelen voor klanten, dus een ideale oplossing voor horecagelegenheid. Het is een zeer flexibele oplossing die kan worden verplaatst en aangepast aan verschillende evenementen of locaties, wat het een populaire keuze maakt voor catering op festivals, sportevenementen en andere openluchtevenementen. Het grote voordeel van een container kopen in plaats van horeca container huren is dat we uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk bieden.

Het gebruik van een container biedt verschillende voordelen, zoals mobiliteit, lagere kosten in vergelijking met het bouwen van een nieuw gebouw, en de mogelijkheid om te profiteren van tijdelijke of seizoensgebonden locaties. Het is een creatieve en innovatieve benadering van het starten van een horecabedrijf of het uitbreiden van een bestaande onderneming.

Horeca container in verschillende afmetingen

We bieden standaard containers en containers op maat (modificatie). De meestvoorkomende container formaten zijn 10ft en 20ft.

Horeca container op maat

We begrijpen dat elk project uniek is en zijn eigen specifieke vereisten heeft. Een bar, tribune, toiletgroep, garderobe of kassa-unit op basis van een container? Een tijdelijke oplossing met uitstraling, die gemakkelijk te plaatsen is. Voor ieder evenement op iedere locatie. Veelzijdig in mogelijkheden, gemakkelijk uit te breiden en voor iedere locatie geschikt. Laat ons uw wensen weten.

Waarom koopt u een container bij Custom Containers?

Kwaliteit gegarandeerd: Onze containers zijn vervaardigd volgens de hoogste industrienormen en voldoen aan alle internationale vereisten. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle goederen veilig en beschermd zijn.

Aantrekkelijke prijzen: Bij Custom Containers geloven we in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. We streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden, zodat u waar krijgt voor uw geld. We kunnen ook op maat gemaakte offertes maken op basis van uw specifieke vereisten.

Snelle levering vanuit onze depots: We begrijpen dat tijd cruciaal is voor uw project. Daarom zorgen we voor een snelle levering van de container op de door u gewenste locatie. Onze depots werken samen met betrouwbare transportpartners om ervoor te zorgen dat uw container op tijd aankomt.

Uitstekende klantenservice: Ons team van vriendelijke en ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies, zodat u de beste containeroplossing kunt kiezen die aan uw specifieke eisen voldoet.

Wacht niet langer! Koop vandaag nog uw container bij Custom Containers en profiteer van de beste kwaliteit, ruime keuze en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op via telefoon (0294 – 762 742), e-mail of het online contactformulier om een offerte aan te vragen of om meer informatie te krijgen. We staan klaar om u te helpen met al uw horeca containerbehoeften.