Selecteer een pagina

Custom Containers

Welkom bij Custom Containers, dé specialist in technisch bouwkundig aangepaste zeecontainers en duurzame innovaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector, hebben wij ons geprofileerd als belangrijke speler in het leveren van op maat gemaakte containeroplossingen.

Ons verhaal begint met een passie voor vernieuwing en duurzaamheid. Bij Custom Containers geloven we dat de mogelijkheden eindeloos zijn als het gaat om het transformeren van zeecontainers tot functionele, hoogwaardige bouwwerken. Of het nu gaat om modulaire kantoorruimtes, woningen, of specifieke technische installaties, wij zetten onze expertise in om aan al uw behoeften te voldoen.

Een van onze trotse innovaties is het SOLAR-Frame, een duurzaam energieplatform dat zonne-energie omzet in krachtige, hernieuwbare energie. Het enige SOLAR-Frame met EIA-subsidie en de hoogste opbrengst. Deze technologische vooruitgang staat symbool voor ons streven naar milieuvriendelijke oplossingen die de normen voor duurzaamheid verleggen.

Bij Custom Containers geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten om projecten van concept tot realisatie te brengen. Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw ideeën om te zetten in tastbare, efficiënte en duurzame containeroplossingen. Naar uw wens, met uw branding, geleverd waar en wanneer u maar wilt.

Ontdek wat Custom Containers voor u kan betekenen. Neem contact met ons op voor een gesprek over uw project, en laten we samen bouwen aan de toekomst van duurzaamheid en innovatie.

Werken bij

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Stage

Custom Containers is altijd op zoek naar nieuw talent, om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage plek? Neem dan contact met ons op.