Selecteer een pagina

Paardenstal container

Op zoek naar een praktische, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor de huisvesting van paarden, varkens of andere (boerderij) dieren?

Hieronder kun je al onze containers vinden:

20ft Paardenstal Container

40ft Paardenstal Container

Staat uw gewenste paardenstal container er niet tussen of heeft u meer info nodig? Wij helpen u graag!
Bel ons op: 0294 – 762 742
Of stuur een mail naar: sales@customcontainers.nl

Op zoek naar meerdere containers? Neem dan contact met ons op via sales@customcontainers.nl

Paardenstal container kopen

Een paardenstalcontainer is een container die is aangepast en ontworpen om te fungeren als een paardenstal of paardenverblijf. Deze containers bieden een flexibele en draagbare oplossing voor het huisvesten van paarden. Ze worden vaak gebruikt op plaatsen waar permanente stallen moeilijk te bouwen zijn of waar tijdelijke huisvesting nodig is. De ruimtes wordt gescheiden door een half open schot waardoor contact tussen de dieren mogelijk is. De ruimtes worden standaard uitgevoerd met een drink- en voederbak (drinkbak dient van buitenaf aangesloten te worden). Het grote voordeel van een container kopen in plaats van paardenstal container huren is dat we uitgebreide mogelijkheden tot maatwerk bieden. Het gebruik van paardenstalcontainers kan variëren, van tijdelijke accommodatie tijdens evenementen tot meer permanente oplossingen voor paardenhouders met beperkte bouwmogelijkheden.

Paardenstal container in verschillende afmetingen

We bieden standaard containers en containers op maat (modificatie). De meestvoorkomende container formaten zijn 20ft en 40ft.

Paardenstal container op maat

We begrijpen dat elke paardenstalcontainer uniek is en zijn eigen specifieke vereisten heeft. Een stalgedeelte, voeropslag, zadelruimte, of zelfs een volledige paardenstal, gebaseerd op een container? Een flexibele oplossing met uitstraling, die eenvoudig te plaatsen is. Voor iedere paardensportgelegenheid op iedere locatie. Veelzijdig in mogelijkheden, gemakkelijk uit te breiden en geschikt voor elke paardenomgeving. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Waarom koopt u een container bij Custom Containers?

Kwaliteit gegarandeerd: Onze containers zijn vervaardigd volgens de hoogste industrienormen en voldoen aan alle internationale vereisten. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle goederen veilig en beschermd zijn.

Aantrekkelijke prijzen: Bij Custom Containers geloven we in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. We streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden, zodat u waar krijgt voor uw geld. We kunnen ook op maat gemaakte offertes maken op basis van uw specifieke vereisten.

Snelle levering vanuit onze depots: We begrijpen dat tijd cruciaal is voor uw project. Daarom zorgen we voor een snelle levering van de container op de door u gewenste locatie. Onze depots werken samen met betrouwbare transportpartners om ervoor te zorgen dat uw container op tijd aankomt.

Uitstekende klantenservice: Ons team van vriendelijke en ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies, zodat u de beste containeroplossing kunt kiezen die aan uw specifieke eisen voldoet.

Wacht niet langer! Koop vandaag nog uw container bij Custom Containers en profiteer van de beste kwaliteit, ruime keuze en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op via telefoon (0294 – 762 742), e-mail of het online contactformulier om een offerte aan te vragen of om meer informatie te krijgen. We staan klaar om u te helpen met al uw paardenstal containerbehoeften.