Selecteer een pagina

Zeecontainer kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier om een zeecontainer te kopen? Zoek niet verder! Bij Custom Containers hebben wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige zeecontainers voor diverse toepassingen. Of u nu een container wilt kopen voor opslag, transport of als basis voor een bouwproject, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Hieronder kun je al onze zeecontainers vinden:

Sorry, No posts.

Staat uw gewenste zeecontainer er niet tussen of heeft u meer info nodig? Wij helpen u graag!
Bel ons op: 0294 – 762 742
Of stuur een mail naar: sales@customcontainers.nl

Op zoek naar meerdere containers? Neem dan contact met ons op via sales@customcontainers.nl

Nieuwe zeecontainer kopen

Een nieuwe zeecontainer biedt vele voordelen aangaande kwaliteit, aanpasbaarheid, duurzaamheid, flexibiliteit en waardebehoud. Overweeg uw specifieke behoeften en vereisten om een weloverwogen beslissing te maken voor zakelijke doelen en budget. Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen om een nieuwe zeecontainer te kopen:

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Een nieuwe zeecontainer biedt gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. U weet dat de container nog niet is blootgesteld aan de zware omstandigheden van het transport over zee. Dit betekent dat de container in optimale staat verkeert en langdurige bescherming biedt aan uw goederen.

Aanpassingsmogelijkheden: Bij het kopen van een nieuwe zeecontainer heeft u de mogelijkheid om de container aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra deuren, ramen, isolatie of ventilatie, afhankelijk van het beoogde gebruik van de container. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de container perfect aansluit bij uw vereisten.

Duurzaamheid en lange levensduur: Nieuwe zeecontainers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om bestand te zijn tegen zware omstandigheden, zoals zout water, extreme temperaturen en ruwe behandeling tijdens het laden en lossen. Door te investeren in een nieuwe zeecontainer, kunt u profiteren van de duurzaamheid en lange levensduur, waardoor u uw investering op de lange termijn kunt terugverdienen.

Flexibiliteit en veelzijdigheid: Een nieuwe zeecontainer biedt veel flexibiliteit en veelzijdigheid in termen van gebruik. Of u nu goederen wilt opslaan, transporteren of gebruiken als basis voor een bouwproject, een nieuwezee container kan aan al deze behoeften voldoen. U kunt de container ook gemakkelijk verplaatsen naar verschillende locaties, indien nodig.

Waardebehoud: Door te kiezen voor een nieuwe zeecontainer behoudt u de waarde van uw investering. Gebruikte zeecontainers kunnen na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen, wat van invloed kan zijn op de bescherming van uw goederen en de waarde van de container zelf. Met een nieuwe container kunt u er zeker van zijn dat u een solide investering doet die zijn waarde behoudt.

Gebruikte zeecontainer kopen

Bij het overwegen van de aankoop van een gebruikte zeecontainer oftewel tweedehands zeecontainer is het belangrijk om de staat van de container te controleren en, indien mogelijk, een inspectie uit te voeren. Custom Containers doet dit voor jou. Al onze gebruikten zeecontainers worden gecontroleerd en geïnspecteerd op kwaliteit volgens de hoogste industriestandaarden. Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen om een tweedehands zeecontainer te kopen:

Kostenbesparing: Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van een tweedehands zeecontainer is de kostenbesparing ten opzichte van een nieuwe zeecontainer. Gebruikte containers zijn over het algemeen goedkoper dan nieuwe exemplaren, waardoor u uw budget efficiënt kunt beheren. Dit is vooral gunstig als u een beperkt budget heeft of als u de container voor een tijdelijk project nodig heeft.

Milieuvriendelijkheid: Het hergebruiken van een zeecontainer is een milieuvriendelijke keuze. Door een gebruikte container te kopen, draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe productie en het verminderen van afval. Het geeft een tweede leven aan een item dat anders mogelijk zou worden afgedankt. Dit past goed bij duurzame bedrijfspraktijken en kan positieve PR en reputatievoordelen opleveren.

Direct beschikbaar: Gebruikte zeecontainers zijn meestal direct beschikbaar. In plaats van te wachten op de productie en levering van een nieuwe container, kunt u de gewenste container direct aanschaffen en gebruiken. Dit kan handig zijn als u snel extra opslagruimte nodig heeft of als u een strakke deadline heeft voor een project.

Geschikt voor bepaalde toepassingen: Gebruikte zeecontainers zijn vaak perfect geschikt voor bepaalde toepassingen, zoals opslag, bouwprojecten of tijdelijke structuren. Als u geen specifieke aanpassingen of functies nodig heeft, kan een gebruikte container voldoen aan uw behoeften tegen lagere kosten.

Bewezen duurzaamheid: Zeecontainers zijn ontworpen om langdurig en onder zware omstandigheden te worden gebruikt. Een gebruikte container heeft al bewezen dat hij bestand is tegen de uitdagingen van het internationale transport. Zolang de container in goede staat verkeert en goed is onderhouden, kan hij nog steeds een uitstekende bescherming bieden aan uw goederen.

Zeecontainer kopen in verschillende afmetingen

We bieden standaard containers, maar ook opslagcontainers, werkplaatscontainers en containers op maat (modificatie). De meestvoorkomende zeecontainerformaten zijn 20ft, 20ft high cube, 40ft en 45ft.

Zeecontainer kopen met CSC keurmerk

De Container Safety Convention (CSC) certificering is het containerkeurmerk wereldwijd. Wanneer u een zeecontainer koopt met het CSC keurmerk, betekent dit dat deze geschikt is voor gebruik in scheepvaart. De container kan veilig verhandeld, getransporteerd en gestapeld worden. Een container zonder CSC keurmerk mag niet verscheept worden, maar is prima geschikt voor gebruik op land.

Zeecontainer kopen op maat

We begrijpen dat elk project uniek is en zijn eigen specifieke vereisten heeft. Met onze op maat gemaakte zeecontainers kunt u de afmetingen, deuren, ramen, isolatie, ventilatie en andere kenmerken volledig aanpassen voor uw behoeften. Of u nu extra deuren nodig hebt voor gemakkelijke toegang, isolatie voor temperatuurgevoelige goederen of ramen voor natuurlijk licht, we kunnen uw container precies afstemmen op uw wensen.

Waarom een zeecontainer kopen bij Custom Containers?

Kwaliteit gegarandeerd: Onze zeecontainers zijn vervaardigd volgens de hoogste industrienormen en voldoen aan alle internationale vereisten. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle goederen veilig en beschermd zijn.

Ruime keuze: We bieden een breed scala aan containerformaten en -types, waaronder standaard zeecontainers, high cube containers en opslagcontainers. Of u nu grote of kleine items wilt opslaan of vervoeren, wij hebben de juiste container voor uw behoeften.

Aantrekkelijke prijzen: Bij Custom Containers geloven we in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. We streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden, zodat u waar krijgt voor uw geld. We kunnen ook op maat gemaakte offertes maken op basis van uw specifieke vereisten.

Snelle levering vanuit onze depots: We begrijpen dat tijd cruciaal is voor uw project. Daarom zorgen we voor een snelle levering van de zeecontainer op de door u gewenste locatie. Onze depots werken samen met betrouwbare transportpartners om ervoor te zorgen dat uw container op tijd aankomt.

Uitstekende klantenservice: Ons team van vriendelijke en ervaren professionals staat altijd klaar om u te helpen. We luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies, zodat u de beste containeroplossing kunt kiezen die aan uw specifieke eisen voldoet.

Wacht niet langer! Koop vandaag nog uw zeecontainer bij Custom Containers en profiteer van de beste kwaliteit, ruime keuze en uitstekende service. Neem contact met ons op via telefoon (0294 – 762 742), e-mail of het online contactformulier om een offerte aan te vragen of om meer informatie te krijgen. We staan klaar om u te helpen met al uw zeecontainerbehoeften.